VERSTERKT MENSELIJK KAPITAAL;INTELLIGENT ONDERNEMEN

Intelligent ondernemen begint bij méér halen uit wat je al in huis hebt. Uit de overvloed aan SAP-data. Uit het steeds schaarsere menselijk kapitaal. Proformit slaat de brug tussen beide. Met revolutionair snelle en flexibele HR-rapportages die de productiviteit, creativiteit én betrokkenheid op alle niveaus in de organisatie versterken.

OVER ONS

De mens centraal

Tijd en technologie staan niet stil. Hierdoor zijn organisaties continu in beweging. Om concurrerend te blijven als marktpartij, maar ook als werkgever. Want goede mensen zijn schaars en onmisbaar om als bedrijf te excelleren. Het is dus zaak om het aanwezige 'human capital' te koesteren. Hoe? Door het intelligent te managen.

Verbindende factor

Vanuit een integrale visie op I(C)T en HR(M) helpt Proformit organisaties de mens centraal te stellen. Op het raakvlak van beide vakgebieden realiseren wij automatiserings­oplossingen die technologie, organisatie en eind­gebruiker verbinden. Door de informatie­voorziening creatiever, flexibeler en gebruiks­vriendelijker in te richten draagt Proformit bij aan een werk­omgeving die bindt, boeit en inspireert.

Betrokken partner

Met onze jarenlange ervaring met project­management en HR, onze expertise op het gebied van automatiserings­vraagstukken en onze diepgaande kennis van SAP, weten wij waarover we praten. Dat maakt Proformit tot de onder­scheidende en betrokken partner in business. Om samen het menselijk kapitaal te versterken.

Voorstellen

MIKE HOKSBERGEN

Mike Hoksbergen (1972) is directeur en mede­oprichter van Proformit. Hieraan voorafgaand was hij 10 jaar werkzaam voor (Getronics) PinkRoccade. Daar werkte hij in uiteenlopende functies met SAP: als ABAP ontwikkelaar, logistiek consultant, projectleider, projectmanager, service manager en uiteindelijk manager van een ERP-HR afdeling. In die laatste functie lag de focus van zijn werk­zaamheden op implementaties en product­ontwikkeling, voor­namelijk gespecialiseerd in templates.

NL.LINKEDIN.COM/IN/MIKEHOKSBERGEN

ALWIN VAN DE PUT

Alwin van de Put (1975) is als SAP-expert verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de automatiserings­oplossingen van Proformit. Door werkervaring en continue (bij)scholing is Alwin vertrouwd met de meest gebruikte SAP-modules, zoals CRM, SRM, SD, FiCo, PS, HR en MM. Hij vervulde functies als consultant, docent, ontwikkelaar en architect bij onder andere Deloitte, NS, SAP Education, ING Nationale Nederlanden, Universiteit Leiden, Gasunie en Compass Group.

NL.LINKEDIN.COM/IN/ALWINVANDEPUT