DE +KRACHT VAN EVERY ANGLE HR

Proformit werkt met de beproefde Every Angle software: een bijzonder krachtige add-on voor SAP sys­temen, speciaal ontworpen om klant­vragen te beantwoorden. Every Angle, “Cool Vendor 2011” volgens het gerenom­meerde analisten­bureau Gartner, heeft ons officieel aangewezen als wereld­wijde Software Development Partner voor het ont­wikkelen van de Every Angle HR module. Die vertaalt data uit het SAP-systeem in record­tijd naar gebruiks­vriendelijke, klant­specifieke antwoorden op HR-vragen.

Het HRDashboard

ALLE KENGETALLEN IN ÉÉN OOGOPSLAG

Om de toegankelijkheid van Every Angle HR te optimaliseren heeft Proformit een HR Dashboard gebouwd. Met deze 'schil', die over Every Angle heen komt te liggen, voegen we een extra gebruiks­vriendelijke dimensie aan onze HR-oplossing toe. Door de mogelijkheid om ook bestaande rapportages uit SAP of SAP BI te integreren, maakt ons HR Dashboard alle HR kengetallen in één oogopslag inzichtelijk.
Zo draagt de combinatie van Every Angle HR en het HR Dashboard  effectief bij aan het zoeken en vinden van mogelijkheden om het menselijk kapitaal te versterken.

VERSTERKT MENSELIJK KAPITAAL;HRM+ICT

Vanuit de overtuiging dat je meer moet halen uit wat je hebt, ontwikkelt Proformit gebruiksvriendelijke applicaties op het raakvlak van I(C)T en HR(M). Door aanwezige SAP-data 'anders' te benaderen maken wij rapportages, informatie en analyses mogelijk die de productiviteit, creativiteit én betrokkenheid op de werkvloer bevorderen. Onze applicaties stellen mensen op verschillende niveaus in de organisatie - medewerker, manager, HR professional - in staat om zelf real time de gewenste content te creëren.

Every AngleALS MUST HAVE VOOR HR

Every Angle HR maakt het voor iedereen - ook voor mensen zonder automatiseringsachtergrond - mogelijk om eenvoudig en snel rapportages en analyses te maken. Op elk gewenst moment en vanuit verschillende invalshoeken. Denk hierbij aan salarisverwerking, personeelsgegevens en ziekteverzuim. Met individueel toe te kennen bevoegdheden die rekening houden met privacyregels. Zo kan een medewerker zelf zijn of haar vakantiedagen en de salarisbetaling controleren. Een manager heeft snel een overzicht van verjaardagen en jubilea, maar ook direct inzicht in het verzuim. En doordat Every Angle HR de HR afdeling ontlast, kan deze zich concentreren op analyses van bijvoorbeeld ontwikkelingen in de personeelscompetenties, het te verwachten verloop en maatregelen om hierop te anticiperen.

HR voordelen op een rij

  • gebruiksvriendelijk ontsluiten van HR-data uit complex SAP-systeem
  • meest uiteenlopende rapportages en analyses razendsnel beschikbaar
  • gebruikers creëren eigen content (binnen toegekende bevoegdheden)
  • toegankelijkheid HR-informatie vergroot betrokkenheid medewerkers

EVERY ANGLEALS WANNA HAVE VOOR IT

De ongekende mogelijkheden van Every Angle HR dankt de software aan een revolutionaire nieuwe technologie.

Daarbij is Every Angle als SAP-gecertificeerde standaardoplossing allesbehalve een bedreiging voor de bestaande IT-structuur. Every Angle draait náást SAP BI en 'komt niet aan de data'. Met Every Angle HR behoren de vaak lastige vragen en bij­behorende complexe, soms tijdrovende queries tot het verleden. Maar er zijn meer redenen voor IT om Every Angle HR te omarmen!

IT voordelen op een rij

  • optimale benutting van mogelijkheden SAP-systeem en aanwezige data
  • verbetering databetrouwbaarheid door signalering lege velden en dubbelingen
  • nieuwe mogelijkheden voor intuïtief werken en intelligente analyses dankzij Live Objects In Memory-technologie (duizenden malen sneller dan ABAP)
  • door geautomatiseerde customizing binnen paar dagen live en operationeel